Bine ați venit!

Dragi vizitatori, Papa Ioan Paul al II-lea, prin scrisoarea apostolică "Rosarium Virginis Mariae", a proclamat perioada dintre octombrie 2002 și octombrie 2003 ca An al Rozariului. Cu această ocazie, Catholica.ro a lansat un sit dedicat special Rozariului și Fecioarei Maria. Sperăm ca bogăția de informații să fie o sursă pentru îmbogățirea Dvs spirituală. Navigare plăcută, și nu uitați să vă rugați Rozariul!

editor@catholica.ro


Documente

Papii au dat numeroase documente dedicate Rozariului sau Fecioarei Maria. Unele au apărut tipărite (și mulțumim editurilor care ne-au permis republicarea lor) în timp ce altele le găsiți doar pe acest sit. Bineînțeles, aici găsiți textul recentei scrisori apostolice a Papei Ioan Paul al II-lea, dar și documentele ale Papei Paul al VI-lea și ale Papei Leon al XIII-lea. În timp vom oferi aici și alte documente, ale altor Papi.


Rozariul

Pe lângă misterele de bucurie, de durere și de slavă, Papa Ioan Paul al II-lea a introdus misterele de lumină. La secțiunea dedicată Rozariului găsiți prezentarea misterelor, cu texte și imagini, dar și informații generale, precum istoricul rugăciunii Rozariului. La secțiunea mărturii, puteți oferi propria voastră mărturie, despre locul pe care această devoțiune îl ocupă în viața voastră.


Alte devoțiuni

Situl Anului Rozariului ne-a oferit pretextul publicării pe Internet și a altor devoțiuni mariane, latine dar și bizantine. Astfel, pe lângă Litania lauretană am inclus Acatistul și Paraclisul Maicii Domnului - două foarte frumoase rugăciuni bizantine - precum și alte rugăciuni.


Fecioara Maria

Fecioarei Maria i-au fost dedicate numeroase pagini. Articole teologice și de spiritualitate, galerii de icoane și de imagini religioase, multe predici la sărbătorile mariane. O secțiune specială în dezvoltare urmărește prezentarea sanctuarelor mariane de la noi din țară.


Varia

Această secțiune vă va incita la navigarea pe Internet și la "configurarea" calculatorului după Anul Rozariului. Sunt selectate și catalogate situri dedicate Rozariului, Fecioarei Maria, respectiv aparițiilor. La "downloads" găsiți wallpaper-e și screensaver-e mariane, care vor scoate în evidență calculatorul Dvs. Pe bune! Copiii au și ei o pagină, cu imagini mariane de colorat.

© www.catholica.ro